PROLOM 777

LUKSUZAN SOFTVER ZA STOMATOLOŠKE ORDINACIJE

softver za stomatološke ordinacije

Ekskluzivan program za stomatologiju i stomatološke ordinacije

Performanse i Prestiž.

Prolom 777 je napravljen sa najfinijom pažnjom o svakom detalju. Svaka komponenta je osmišljena, dizajnirana i izgradjena po najnovijim i poslednjim standardima stomatologije.

Vrhunska grafika

Postavljanje Mosta.

Brz. Snažan. Jak.

Prolom 777 daje pun kapacitet unosa i obrade kartona pacijenata (testiran je do 20 000 kartona sa po 20 zapisa, a može i više). Uključuje i potpuno bezgranični kapacitet moćnog SMS sistema za slanje poruka.

Specijalni Implantati.

Dvosmerna Komunikacija SMS-a.

Nema dodatnih troškova vezanih za SMS sistem ili bilo zašta drugo. Sami obezbedjujete 3G modem, i SIM karticu gde imate besplatne ili jeftine SMS poruke. A Prolom 777 će se postarati da imate dvosmernu SMS komunikaciju svojim pacijentima.

Keramičke Krunice.

Nova Generacija.

Nova generacija SMS sistema koja omogućava programu da radi sa novim GSM modemima (to su novi tzv 3G modemi), i komunicira sa pacijentima pri tome podržavajući duge poruke, latinično i ćirilično pismo. Ove opcije stomatološke ordinacije masovno koriste da bi pacijente podsetili na redovnu kontrolu zuba i kažu: "da se broj tih kontrola i radova začajno povećao".

Zubni Most.

Jednostavan.

Prolom 777 je jednostavan za upotrebu i dolazi sa jednostavnim Video demonstracijama za upotrebu. Nije potrebna posebna obuka za njegovo korišćenje. Kapacitet od 20 000* kartona Vam omogucava potpunu kontrolu i samouverenost.

Luksuzan.

Svaki deo softvera je dizajniran, napravljen i izradjen po najluksuznijim standardima.

KONTAKT

DETALJNA PREZENTACIJA PROLOM 777 SOFTVERA

Testiran do 20.000 pacijenata sa po 20 zapisa. Za više informacija kliknite ovde