Prolom 777

VRHUNSKI SOFTVER ZA STOMATOLOŠKE ORDINACIJE

softver za stomatološke ordinacije

Ekskluzivan program za stomatologiju i stomatoloske ordinacije

Revolucionaran dizajn

Revolucionaran dizajn Prolom-a 777 i grafika radjena po poslednjim inoviacijama i trendovima omogućava fascinatan pregled, jednostavno evidenitranje čak i komplikovanih dijagnoza i radova, kao i stvaranje izveštaja dugovanju pacijenata.

Vrhunska grafika

Luksuzan

Prolom 777, omogucava nalazenje pacijenata bilo po imenu, prezimenu, broju mobilnog telefona, broju kartona, matičnom broju ili broju lične karte.

Brz. Snazan. Jak.

Testiran do 20.000 pacijenata sa po 20 zapisa.
Za više informacija kliknite ovde

Program je veoma lak za upotrebu i napravljen kako bi nasi korisnici bili zadovoljni. Za jos laksu evidenciju kao nikada do sad kapacitet od 20 000* kartona Vam omogucava potpunu kontrolu i samouverenost.

program za stomatološke ordinacije

Nova generacija SMS sistema koja omogućava programu da radi sa novim GSM modemima (to su novi tzv 3G modemi), i komunicira sa pacijentima pri tome podržavajući duge poruke, latinično i ćirilično pismo. Ove opcije stomatološke ordinacije masovno koriste da bi pacijente podsetili na redovnu kontrolu zuba i kažu: "da se broj tih kontrola i radova začajno povećao".

Nema dodatnih troškova vezanih za SMS sistem ili bilo zašta drugo. Sami obezbedjujete 3G modem, i SIM karticu gde imate besplatne ili jeftine SMS poruke. A Prolom 777 će se postarati da imate dvosmernu SMS komunikaciju svojim pacijentima.

Najlakši za korišćenje

Prolom 777 je toliko lak za upotrebu i dolazi sa brojnim Video demonstracijama za upotrebu da nije potrebna posebna obuka za njegovo korišćenje. Samo pogledajte elektronskog Video vodiča u uputstvu za upotrebu.

Naš najbolji program za vođenje stomatološke ordinacije, Prolom 777,.
777 daje pun kapacitet unosa i obrade kartona pacijenata (testiran je do 20 000 kartona sa po 20 zapisa, a može i više). Uključuje i potpuno bezgranični kapacitet moćnog SMS sistema za slanje poruka. Omogućuje potpuni konfor u stomatološkoj ordinaciji.

Ispod su data detaljnija poređenja opcija.

DETALJNA PREZENTACIJA PROLOM 777 SOFTVERA